Ενημέρωση από την συγκέντρωση στις 24/4 ενάντια στη μαζική σφαγή ζώων του πάσχα

Ενημέρωση από τη συγκέντρωση 24/4/2019 ενάντια στη βιομηχανία κρέατος και τη μαζική σφαγή ζώων το πάσχα

post image

Ενημέρωση από την συγκέντρωση ενάντια στη μαζική σφαγή ζώων του πάσχα

Την Τετάρτη 25 Απριλίου πραγματοποιήσαμε συγκέντρωση στο Μοναστηράκι, ανοίχθηκε πανό με σύνθημα «ενάντια στη μαζική σφαγή των ζώων το πάσχα» και «ανυποχώρητος αγώνας για ολική απελευθέρωση» ενώ μοιράστηκαν κείμενα στα ελληνικά και τα αγγλικά και πετάχτηκαν τρικάκια.

Στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στη Βαρβάκειο όπου φυλασσόταν από διμοιρίες ματ και εκεί ανοίξαμε πανό απέναντι από την αγορά και μοιράσαμε κείμενα στα διερχόμενα άτομα, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολλές φορές θετική γεγονός που δείχνει ότι έχει αυξηθεί το ενδιαφέρον για τα μη ανθρώπινα ζώα, τουλάχιστον σε επίπεδο ενημέρωσης.

Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης αντιληφθήκαμε έναν αυτοσχέδιο πάγκο που πωλούσε ζωντανά κοτοπουλάκια σαν παιχνίδι για τα παιδιά ή για εκμετάλλευση των αυγών και του σώματός τους, ο πωλητής μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία της αστυνομίας ή / και τη δική μας εξαφανίστηκε. Τα 84 κοτοπουλάκια πάρθηκαν και βρίσκονται σε προσωρινό ασφαλές μέρος όπου κανένα άτομο δεν θα τα αντιμετωπίσει ούτε σαν παιχνίδι, ούτε σαν κρέας, ούτε σαν μηχανές παραγωγής αυγών. Θα υπάρξει σύντομα ενημέρωση για την υιοθεσία τους.

Αναρχικά ανθρώπινα ζώα για την ολική απελευθέρωση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License