(Γιάννενα) Πρωτομαγιά ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Τα δίκαια αιτήματα των κοινωνιών διαχρονικά περνούν μέσα από την συνολική ανθρώπινη και κοινωνική χειραφέτηση. Είτε μιλάμε για τους αγώνες των εργαζομένων για απελευθέρωση της εργασίας, είτε μιλάμε για τους αγώνες ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων και τη λεηλασία της γης και της φύσης από τις πολυεθνικές. Για το λόγο αυτό, την 1η Μαΐου στις 10.00 π.μ, καλούμε στο αντιεξορυκτικό μπλοκ της Ανοιχτής Συνέλευσης στο Κουρμανιό.

post image

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Τα δίκαια αιτήματα των κοινωνιών διαχρονικά περνούν μέσα από την συνολική ανθρώπινη και κοινωνική χειραφέτηση. Είτε μιλάμε για τους αγώνες των εργαζομένων για απελευθέρωση της εργασίας, είτε μιλάμε για τους αγώνες ενάντια στην εξόρυξη υδρογονανθράκων και τη λεηλασία της γης και της φύσης από τις πολυεθνικές. Για το λόγο αυτό, την 1η Μαΐου στις 10.00 π.μ, καλούμε στο αντιεξορυκτικό μπλοκ της Ανοιχτής Συνέλευσης στο Κουρμανιό.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License