Δολοφονική επίθεση εναντίον της συνέλευσης ενάντια στις εξορύξεις στην Κολομβία

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε χθες η Φράνσια Μάρκες, ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στις εξορύξεις στην Κάουκα της Κολομβίας

post image

Δολοφονική επίθεση δέχθηκε χθες η Φράνσια Μάρκες, ηγετική μορφή του κινήματος ενάντια στις εξορύξεις στην Κάουκα της Κολομβίας.

Η Φράνσια βρισκόταν σε συνάντηση με άλλους 15 εκπροσώπους αφροκολομβιανών και αγροτικών κοινοτήτων, όταν άγνωστοι έριξαν χειροβομβίδες στο χώρο της συνέλευσης, ενώ άρχισαν να πυροβολούν προς τον κόσμο την ώρα που έβγαινε πανικόβλητος. Ευτυχώς είναι όλοι και όλες καλά στην υγεία τους.

"Έρευνα" διέταξε η Εισαγγελία, σε μία χώρα όπου η ατιμωρησία για τις δολοφονίες αγωνιστών και αγωνιστριών, ξεπερνά το 95% των περιπτώσεων.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License