Σήμερα το πρωί, ο ολικός αρνητής στράτευσης Δημήτρης Δημτσιάδης δικαζόταν για την 3η περίοδο ανυποταξίας του, στο στρατοδικείο της Λάρισας . Στα καλέσματα αλληλεγγύης ανταποκρίθηκαν πάνω από 30 συντρόφισσες και σύντροφοι, ενώ καθ’ολη την διάρκεια της συγκέντρωσης μοιράζονταν κείμενα σε περαστικούς. Όταν ξεκίνησε η δίκη, ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΘΑ που ψηφίστηκε από την Βουλή πριν από λίγες εβδομάδες και πιο συγκεκριμένα στην ρύθμιση που εισήχθη μέσω αυτού και αφορά την δυνατότητα να σβηστούν οι ποινές και οι διώξεις των ανυπότακτων αν αυτοί τακτοποιήσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ως το 2020. Με βάση αυτό πρότεινε την αναβολή της δίκης. Ο σύντροφος και ο δικηγόρος επισήμαναν ότι δεν επιθυμούν κάτι τέτοιο, καθώς ο σύντροφος δεν σκοπεύει να κάνει χρήση της συγκεκριμένης ρύθμισης μιας και οι λόγοι που επέλεξε να μην καταταγεί στον στρατό είναι πολιτικοί. Παρόλα αυτά η έδρα συντάχθηκε με την πρόταση του εισαγγελέα και ανέβαλε την δίκη επ’ αόριστον. Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα.         

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ, ΤΟ ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ, ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΟΛΙΚΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ

ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΠΑΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License