Παρέμβαση με σπρέι στην περιοχή των 40 Εκκλησιών |Θεσσαλονίκη

Για εμάς, ως αναρχικές, είναι ξεκάθαρο ότι κανένα περιστατικό έμφυλης βίας και κοινωνικού κανιβαλισμού δεν θα μείνει αναπάντητο!

post image

Το βράδυ της 5 Μάη πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι στη περιοχή των 40 Εκκλησιών στη Θεσσαλονίκη. Αφορμή για την κίνησή μας υπήρξε το γεγονός απόπειρας βιασμού μιας κοπέλας το βράδυ της 27ης Απριλίου. Μετά από επικοινωνία με την ίδια μάθαμε ότι η επίθεση έγινε στις 4 τα ξημερώματα, στην οδό Βιζυηνού.

Για εμάς, ως αναρχικές, είναι ξεκάθαρο ότι κανένα περιστατικό έμφυλης βίας και κοινωνικού κανιβαλισμού δεν θα μείνει αναπάντητο!

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ.

ΧΤΥΠΑΝΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΟΛΕΣ.

Η ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ.

Υ.Γ: Δημοσιοποιώντας την δράση μας, θεωρούμε σημαντικό να υπάρξει μια υποτυπώδης αναφορά στα χαρακτηριστικά του ματαιόδοξου ανδρείκελου, με σκοπό τόσο την ενημέρωση όσο και τη πιθανή κατατρόπωσή του. Πιο συγκεκριμένα, μιλάμε για έναν τύπο χαμηλού αναστήματος, μελαχρινό με κοντά μαλλιά και πιθανό χρήστη ναρκωτικών ουσιών.

Αναρχικές

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License