Δίπλα στον Δ. Κουφοντίνα οι αλληλέγγυοι στον Βόλο

Δίπλα στον Δ. Κουφοντίνα οι αλληλέγγυοι στον Βόλο

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο απεργός πείνας Δημήτρης Κουφοντίνας μεταφέρθηκε από τις αγροτικές φυλακές της Κασσαβέτειας στο Κρατικό Νοσοκομείο του Βόλου, υπήρξε κινητοποίηση στο χώρο της αλληλεγγύης. Παρά το προχωρημένο της ώρας, περισσότεροι από τριάντα αλληλέγγυοι συγκεντρώθηκαν γύρω στις 10 το βράδυ έξω από το νοσοκομείο.Ανοιξαν το πανό τους («Αμεση άδεια στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα – Να καταργηθεί το εισαγγελικό βέτο», φώναξαν συνθήματα («Η δημοκρατία σας είναι μια βιτρίνα, άδεια τώρα στον Κουφοντίνα» και άλλα) και προσπάθησαν να κινηθούν προς το εσωτερικό του νοσοκομείου, όμως εμποδίστηκαν από τη μεγάλη αστυνομική δύναμη που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο. Παρέμειναν έξω από το νοσοκομείο για μιάμιση περίπου ώρα, φωνάζοντας συνθήματα και ενημερώνοντας τον κόσμο.

Οπως μας πληροφόρησαν, οι δράσεις αλληλεγγύης στον απεργό πείνας πολιτικό κρατούμενο θα είναι πυκνές τις επόμενες μέρες.

ΚΟΝΤΡΑ

http://www.eksegersi.gr/Επικαιρότητα/32937.Δίπλα-στον-Δ-Κουφοντίνα-οι-αλληλέγγυοι-στον-Βόλο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License