Ανεβηκε περιστατικο βιασμου στη Θεσσαλονικη! Ωστοσο μου προξενυσε εντυπωση οτι στιγματιζει τον βιαστη ως χρηστη ναρκωτικων ουσιων, κατι που για μενα ειναι εντονα προβληματικο! Δηλαδη αυτος δεν ειναι ανρθωπος, αποτελει κατι το διαφορετικο απο εμας; Εχουμε θεμα με οποιον παιρνει ναρκωτικα; Αμα τρωει κρεας, πινει αλκοολ ή οτι αλλο κανει στη ζωη του δηλαδη δε μας νοιαζει; Θα περιμενα με ενδιαφερον και τις αποψεις υπολοιπων συντροφισσων και του δημοσιευτη. 

από θεωρώ 13/05/2019 9:47 πμ.


ότι έγινε απλά για να αναφέρουν ότι ο βιαστής ενδεχομένως να ήταν ύπο την επήρεια ουσιών... Δεν πιστέυω ότι στην παρούσα φάση έγινε ώστε να στιγματιστεί...Μάλλον έγινε για να εξεταστεί παν ενδεχόμενο... Φυσικά ένας βιασμός (φαντάζομαι ότι συμφωνούμε) παραμένει βιασμός ύπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

από # 17/05/2019 2:27 πμ.


Ίσως ο ρατσιστης που το γράψε να το προσδιορίζει επειδή υπαρχεί ένας μύθος στον κόσμο των μικροαστων ότι και καλά κυκλοφορούν μεταδοτικες ασθένειες μεταξύ χρηστων.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License