Πρόεδρος Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας: Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του Δ. Κουφοντίνα


Μιλώντας σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους, ο πρόεδροςτης Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος, χαρακτήρισε κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κουφοντίνα. Απαντώντας σε ερώτηση της «Κόντρας» για το αν υπάρχει κίνδυνος μη αναστρέψιμων βλαβών στην υγεία του απεργού πείνας, ο κ. Μαλινδρέτος (ιατρός νεφρολόγος, που προφανώς έχει άμεση γνώση της κατάστασης του Δ. Κουφοντίνα), είπε πως αν περάσουν μερικές μέρες ακόμα, μπορεί να υπάρξουν μη αναστρέψιμες βλάβες.

Προξενεί εντύπωση το γεγονός ότι η Διοίκηση του Νοσοκομείου δεν έχει εκδώσει κανένα ιατρικό ανακοινωθέν και, όπως μας ενημέρωσε ο υποδιοικητής, δεν προτίθεται να το κάνει ούτε σήμερα. Αυτό το κενό ενημέρωσης κάλυψε, μάλλον, με τις σημερινές δηλώσεις του ο κ. Μαλινδρέτος.

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση και ο δικαστικός μηχανισμός παίζουν με την υγεία του Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος συνεχίζει για 13ημέρα την απεργία πείνας που άρχισε στις 2 του Μάη.

ΚΟΝΤΡΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License