Επιθέσεις ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα (Θεσσαλονίκη)


Ο πολιτικός κρατούμενος Δ. Κουφοντίνας βρίσκεται από τις 2/5 σε απεργία πείνας, διεκδικώντας ένα αυτονόητο δικαίωμα για κάθε αιχμάλωτο στα χέρια του κράτους, την χορήγηση τακτικής άδειας και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο, μιας εκβιάστικής διάταξης που τέθηκε σε εφαρμογή επί Δένδια και η οποία χρησιμοποιήθηκε όλα αυτά τα χρόνια ως μέσο πίεσης σε πολιτικούς κρατουμένους για την αποκύρηξη των αγωνιστικών τους ιδεών. Σήμερα γνωστοποιήθηκε από τον πρόεδρο των νοσοκομειακών ιατρών Μαγνησίας η κρίσιμη κατάσταση της υγείας του Κουφοντίνα, με ενδεχόμενη και την πρόκληση μόνιμων βλαβών στην υγεία του απεργού πείνας. Αυτό που ξεκαθαρίζουμε από την πλευρά μας, ως κομμάτια του ευρύτερου αγωνιστικού κινήματος, είναι ότι για όποια ζημιά πάθει ο απεργός πείνας, ακόμα και στο ενδεχόμενο αναγκαστικής σίτησης (πράγμα που συνιστά βασανιστήριο σύμφωνα με διεθνείς διατάξεις), θεωρούμε υπεύθυνο το σύνολο του πολιτικού και δικαστικού οχετού αυτής της χώρας και θα πράξουμε αναλόγως.

Για αυτό τον λόγο , το βράδυ της Δευτέρας 13/5 επιτεθήκαμε συντονισμένα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ σε Καλαμαριά και Ξηροκρήνη και της ΝΔ στην Π. Φανερωμένη, με μπογιές και προκαλώντας φθορές στην πρόσοψη.

ΟΣΟ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ  ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΕΣ ΜΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΔΕΝ ΣΚΥΒΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

 

Αναρχικοί/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License