Κέρκυρα | Δράσεις αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα

Δρασεις αλληλεγγυης στο Δ.Κουφοντινα εγιναν απο αναρχικους στη κερκυρα και συμπεριελαμβαναν αναρτηση πανο σε διαφορα σημεια και παρεμβαση με τρικακια.

post image

Δρασεις αλληλεγγυης στο Δ.Κουφοντινα εγιναν απο αναρχικους στη κερκυρα και συμπεριελαμβαναν αναρτηση πανο σε διαφορα σημεια και παρεμβαση με τρικακια.Κρεμαστηκε ενα πανο εξω απο το παλιο ψυχιατρειο κερκυρας,στο κεντρο της πολης και ενα πανο στο γενικο νοσοκομειο κερκυρας καθως και παρεμβαση με τρικακια τοσο στο parking του νοσοκομειου,οσο και σε ολες τις εισοδους του.Νικη στην απεργια πεινας του συνεπη επαναστατη κουφοντινα,καταργηση του εισαγγελικου βετο.Καποτε ανταρτης,παντοτε ανταρτης.

Αναρχικοί

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License