Μικρή περίληψη της δίκης αναρχικών στις Βρυξέλλες

Μικρή περίληψη της δίκης αναρχικών στις Βρυξέλλες

Μικρή περίληψη της δίκης αναρχικών στις Βρυξέλλες

 

Στις 28 και 29 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες η δίκη κάποιων αναρχικών που διώκονταν ως «οργάνωση κακοποιών» για μία σιερά αδικημάτων. Δύο από τους κατηγορούμενους παρευρέθηκαν στη δίκη, η οποία έγινε στο πλημμελειοδικείο. Αρνήθηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δικαστών. Οι δέκα υπόλοιποι κατηγορούμενοι δεν έδωσαν το παρόν. Όλοι και όλες τους εκπροσωπήθηκαν από δικηγόρους.

Έπειτα από την αγόρευση του δικαστικού Malignini της ομοσπονδιακής εισαγγελείας, το λόγο πήραν οι δικηγόροι. Ο εισαγγελέας ζήτησε τις ακόλουθες ποινές για τους διάφορους κατηγορούμενους:

300 ώρες εργασίας ή εναλλακτικά ποινή 4 ετών φυλάκισης (1 άτομο)

250 ώρες εργασίας ή εναλλακτικά ποινή 3 ετών φυλάκισης (2 άτομα)

200 ώρες εργασίας ή εναλλακτικά ποινή 30 μηνών φυλάκισης ( 4 άτομα)

150 ώρες εργασίας ή εναλλακτικά ποινή 18 μηνών φυλάκισης (1 άτομο)

100 ώρες εργασίας ή εναλλακτικά ποινή 12 μηνών φυλάκισης( 1 άτομο)

12 μήνες με αναστολή και πρόστιμο 50 ευρώ (1 άτομο)

αθώωση ( 2 άτομα)

Οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν την ποινή της εργασίας. Επομένως, το δικαστήριο δε θα μπορέσει να αποφασίσει μία τέτοια ποινή.

Η απόφαση θα ανακοινωθεί στις 28 Μαϊου 2019.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License