Επίθεση στο προεκλογικό κέντρο "Λαρισαίων Κοινόν"


Ξημερώματα Πέμπτης 16/5, επιτεθήκαμε στο προεκλογικό κέντρο "Λαρισαίων Κοινόν". Σπάσαμε τις τζαμαρίες και πετάξαμε μπογιές στη φασιστική τους παράγκα. Οι εν λόγω παράταξη είναι γνωστή για τη ρατσιστική τους ρητορική και τις σκοταδιστικές τους βλέψεις. Χαρακτηριστικές είναι οι θέσεις τους για "Λάρισα πόλη ελληνική, όχι πολυπολιτισμική", για κέντρο της εξουσίας της πόλης την εκκλησία, για ομοφοβικό οχετό και η δήλωση τους για απομάκρυνση των προσφύγων απο το κυψελοχώρι λάρισας. Εμείς από τη μεριά μας δηλώνουμε τα εξής: Η Λάρισα είναι και θα παραμείνει πόλη αντιφασιστική, πολυπολιτισμική, που μας χωράει όλους/όλες, εκτός από εσάς και τους ομοίους σας. Από εδώ και στο εξής όποιος φασιστικός θύλακας ξεπετάγεται, θα τσακίζεται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι σπασμένες τζαμαρίες και οι μπογιές ήταν η αρχή και θα είναι το μικρότερο από τα προβλήματα σας.

Αναρχικές/αναρχικοί από τον κάμπο

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License