Συγκέντρωση για άδεια Κουφοντίνα - Ναύπλιο

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

post image

Για ακόμα μια φορά το κράτος επιχειρεί την φυσική εξόντωση του Δ. Κουφοντίνα.Για ακόμα μια φορά η αστική δικαιοσύνη εξαντλεί την εκδικητική της μανία στο πρόσωπο του μέλους της 17 Νοέμβρη που ανέλαβε την ευθύνη της οργάνωσης δίχως να δηλώσει μετάνοια,συμμετέχοντας ΄ταυτόχρονα,όλα τα χρόνια του εγκλεισμού του,σε κάθε αγώνα για τα δικαιώματα των κρατουμένων.Μετά από 14 μέρες απεργίας πείνας,η ήδη επιβαρυμένη κατάσταση της υγείας του επαναστάτη βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο μη αναστρέψιμης βλάβης και θεωρείται κρίσιμη από τους ιατρούς.Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ.Κουφοντίνα συγκεντρωθήκαμε στις 15/5,αναρτήσαμε πανό και μοιράσαμε κείμενα για τον αγώνα του στην πλατεία δημαρχείου στο Ναύπλιο.Κάθε λεπτό που περνά για εμάς είναι σημαντικό και όλη η ευθύνη για την κατάσταση της υγείας του απεργού βαραίνει το κράτος και τους μηχανισμούς του.

ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΒΕΤΟ - ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ

Αυτοοργάνωση Αναρχικών Κομμουνιστών Αργολίδας

Μέλος Αναρχικής Ομοσπονδίας

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License