[Αθήνα] Ανάληψη Ευθύνης

Ο αγωνιστής βρίσκεται για ακομά μια φορά στο στόχαστρο τόσο της κρατικής εξουσίας και των γνωστών οικογενειών, όσο και των ιμπεριαλιστών, γιατί αρνείται να υπογράψει δήλωση μετάνοιας.

Στις 13/05 πραγματοποιήθηκε επίθεση στην Alpha Bank στη συμβολή των οδών Ιωάννη Φωκά και Πανδοσίας, στο Γαλάτσι, κατά την οποία καταστράφηκε το ΑΤΜ.

Η ενέργεια αυτή πραγμρατοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον κομμουνιστή πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα, που βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5. Ο αγωνιστής βρίσκεται για ακομά μια φορά στο στόχαστρο τόσο της κρατικής εξουσίας και των γνωστών οικογενειών, όσο και των ιμπεριαλιστών, γιατί αρνείται να υπογράψει δήλωση μετάνοιας. Γιατί, σε πείσμα των καιρών, δεν υποστέλει τη σημαία του αγώνα και της αντίστασης.

Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο

Άδεια τώρα στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα

Αλληλεγγύη στους πολιτικούς κρατούμενους

λαϊκή επίθεση

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License