Ο Δ. Κουφοντίνας μεταφέρθηκε στην εντατική

πηγή: ραδιοφράγματα/radiofragmata

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου μεταφέρθηκε σήμερα ο Δ. Κουφοντίνας. Λόγω της συνεχούς επιβάρυνσης της κατάστασης της υγείας του, οι γιατροί έκριναν επιβεβλημένη τη μεταφορά του στη ΜΕΘ.

«Ο ανωτέρω ασθενής απέχει από τη σίτιση από 2/5/2019. Σε αυτό το χρονικό διάστημα παρουσιάζει μείωση σωματικού βάρους 12,5 Kg - ποσοστιαία 15%. Παρουσιάζει γενικευμένη αδυναμία και καταβολή, ορθοστατική υπόταση. Επίσης εμφανίζει σημεία αφυδάτωσης και απίσχνασης. Με βάση τα ανωτέρω η κατάστασή του κρίνεται σταθερά επιβαρυμένη».

Η Ιατρική Βεβαίωση-Γνωμάτευση, η οποία -σημειωτέον- εκδόθηκε μετά από έγγραφο αίτημα της οικογένειας του Δ. Κουφοντίνα, καθόσον η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκτελώντας κυβερνητικές εντολές, δεν εκδίδει, ούτε προτίθεται να εκδώσει, ιατρικά ανακοινωθέντα για την κατάσταση της υγείας ενός απεργού πείνας, η υπόθεση του οποίου αποτελεί μια από τις πρώτες ειδήσεις σε όλα τα ΜΜΕ!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License