Αναίρεση από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου


Πριν από λίγη ώρα, στις 10:30 το βράδυ (!), η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου δήλωσε σε επιλεγμένους δικαστικούς συντάκτες, ότι άσκησε αναίρεση κατά του βουλεύματος του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου, που έκοψε την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η αναίρεση αναμένεται να συζητηθεί μάλλον τη Δευτέρα από ποινικό τμήμα του Αρείου Πάγου, που θα συνεδριάσει ως συμβούλιο. Εάν η αναίρεση γίνει δεκτή, θα συνέλθει ξανά το Δικαστικό Συμβούλιο του Βόλου, με διαφορετική σύνθεση από εκείνη που έκοψε την άδεια.

Δε γνωρίζουμε το ακριβές περιεχόμενο της αναίρεσης, όμως πρόκειται, ασφαλώς, για ρήγμα στο μέτωπο της κατασταλτικής μανίας ενάντια στον απεργό πείνας Δ. Κουφοντίνα, ο οποίος από σήμερα έχει μεταφερθεί στην Εντατική, λόγω χειροτέρευσης της κατάστασής του (διαβάστε σχετικά εδώ).

ΚΟΝΤΡΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License