Αλληλεγγύη στον Δ.Κουφοντίνα (Χανιά)


post image

Ο πολιτικός κρατούμενος Δ.Κουφοντίνας ξεκινά, ξανά, απεργία πείνας στις 2/5/19 με αίτημα την αναίρεση του βέτο που άσκησε ο εισαγγελέας Κωνσταντίνου σχετικά με την άδεια του, την έβδομη κατά σειρά. Έμεις από τη μερία μας θεωρούμε την αλληλεγγύη στους έγκλειστους συντρόφους αναπόσπαστο κομμάτι του αγώνα ενάντια στο κράτος και σε κάθε μορφή εξουσίας. Έτσι την παρασκευή 17/5 αναρτήσαμε πανό σε κεντρικά σημεία της πόλης (δικαστήρια,μαχαιράδικα,σπλάντζια) και γράψαμε συνθήματα και στένσιλ σε γειτονίες του κέντρου.

Η δημοκρατία σας είναι μια βιτρίνα. Νίκη στον αγώνα του απεργού πείνας  απο 2/5 Δ.Κουφοντίνα

Κατάργηση του εισαγγελικού βέτο και του καθεστώτος εξαίρεσης

Μέχρι το γκρέμισμα της τελευταίας φυλακής κανείς δεν είναι ελεύθερος

Αναρχικοί-ες

Χανιά 2019

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License