Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στην Ελευσίνα

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στην Ελευσίνα. Τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Μαίου επιτεθήκαμε με μπογιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ελευσίνα.

post image

Επίθεση με μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στην Ελευσίνα

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 17 Μαίου επιτεθήκαμε με μπογιές στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στην Ελευσίνα. Εντάσσουμε την δράση μας αυτή στην εκστρατεία δράσεων αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Θεωρούμε πως η Νέα Δημοκρατία και συγκεκριμένα η οικογένεια Μπακογιάννη-Μητσοτάκη, έχει συμβάλει στο μέγιστο ώστε να ασκηθεί το εισαγγελικό βέτο με αποτέλεσμα την διακοπή χορήγησης αδειών στον αγωνιστη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Καλούμε όλους τους συντρόφους σε κάθε περιοχή να οξύνουν τις δράσεις αλληλεγγύης μέχρι το αίτημα του Δ. Κουφοντίνα να ικανοποιηθεί.

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ

ΑΔΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΥΓ. Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης φέρει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Η τοπική του ΣΥΡΙΖΑ Ελευσίνας μετά από πολλαπλές επιθέσεις έχει κλείσει οριστικά. Ειδάλλως θα αποτελούσε τον πρώτο μας στόχο.

 

Αναρχικοί/ες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License