Σε υψηλό επίπεδο κινδύνου ο Δημήτρης Κουφοντίνας


Σε υψηλό επίπεδο κινδύνου ο Δημήτρης Κουφοντίνας!Κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας αντιμετωπίζει πλέον ο Δημήτρης Κουφοντίνας, που συνεχίζει την απεργία πείνας για 18η μέρα και έχει μεταφερθεί εδώ και τρεις μέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κρατικού Νοσοκομείου Βόλου.Μολονότι η διοίκηση του Νοσοκομείου, εκτελώντας προφανώς κυβερνητική εντολή, αρνείται να δώσει επίσημη ενημέρωση για την υγεία του απεργού πείνας, πληροφορίες της Κόντρας αναφέρουν ότι ο Δ. Κουφοντίνας αντιμετωπίζει πλέον κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας, που σημαίνει κίνδυνο θανάτου. Αυτός ήταν, άλλωστε ο λόγος που ανησύχησε τους γιατρούς και τους οδήγησε στη μεταφορά του απεργού πείνας στη ΜΕΘ.Καθώς ο Δ. Κουφοντίνας πίνει μόνο νερό και αρνείται να πάρει οποιοδήποτε βοήθημα, οι διαταραχές στο μεταβολισμό του σακχάρου είναι συνεχείς και οι γιατροί ανησυχούν για εμφάνιση υπογλυκαιμίας, η οποία έχει σχέση με την εγκεφαλική λειτουργία.Το βασικό πρόβλημα είναι πως μετά από τόσες μέρες σκληρής απεργίας πείνας και με εξασθενημένο οργανισμό, ο Δ. Κουφοντίνας δεν έχει καμιά εξωτερική πηγή ενέργειας και καταναλώνει ό,τι ενέργεια υπάρχει στον οργανισμό του. Για να το πούμε απλά, «τρώει τις σάρκες του». Αυτό ακριβώς είναι που δημιουργεί τον κίνδυνο πολυοργανικής ανεπάρκειας.Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα του βρόμικου παιχνιδιού που παίζεται εδώ και δέκα μέρες σχεδόν ανάμεσα στην κυβέρνηση και το δικαστικό μηχανισμό. Αφησαν τον απεργό πείνας να βασανίζεται, φθείροντας ολοένα και περισσότερο την υγεία του, για ν’ αντιμετωπίζει σήμερα τον ύψιστο κίνδυνο νοσηλευόμενος στην Εντατική.

Απαιτούμε να μπει ΑΜΕΣΑ τέλος σ’ αυτό το βασανιστήριο. Να χορηγήσουν, ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ, στον Δ. Κουφοντίνα την κανονική άδεια που δικαιούται.Απαιτούμε από τον υπουργό Δικαιοσύνης να καταργήσει το έκτρωμα Δένδια, με το οποίο θεσπίστηκε το εισαγγελικό βέτο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License