[Βόλος] - παρέμβαση στο Νοσοκομείο για Δ.Κουφοντίνα

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

post image

Ακάλεστη παρέμβαση, η 4η κατά σειρά τις τελευταίες μέρες, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/5 το απόγευμα, έξω από το νοσοκομείο του Βολου από περίπου 35 αλληλέγγυους. Πετάχτηκαν τρικάκια , φωνάχτηκαν συνθήματα και υψώθηκε πανό. Η παρουσία της αστυνομίας έντονη όπως και σε ολόκληρη την πόλη. Σήμερα στις 18:00 είναι καλεσμένη εκ νέου συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο, απο την πρωτοβουλία αλληλεγγύης. Τα κλιμάκια της αντιτρομοκρατικής, η μπατσοκρατία, οι κλούβες και οι ρουφιάνοι που έχουν στρατοπεδεύσει στην πόλη τις τελευταίες μέρες όπως και η σιγή από τα τοπικά ΜΜΕ αλλά και από το Νοσοκομείο (όσον αφορά την εξέλιξη της υγείας του απεργού) συντελούν στο καθεστώς τρομοκράτησης όσων αμετανόητα πιάνουν και συνεχίζουν το νήμα της αντίστασης. Είναι πλέον πασιφανές οτί για όλα τα παραπάνω, λεφτά υπάρχουν, την ίδια ώρα που το οικονομικό και βιοτικό επίπεδο της πόλης βρίσκεται στα τάρταρα. Η υπόθεση του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι η υπόθεση όλων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ- ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ !!

ΑΜΕΣΗ (ΕΠΑΝΑ) ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

Αλληλέγγυοι/ες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License