Αθήνα - Ανάληψη ευθύνης

Ξημερώματα 19/5 σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε με σφυριά και πέτρες στην εθνική τράπεζα και στα ΕΛΤΑ Καισαριανής.Η συγκεκριμένη δράση είναι άλλη μία μέσα στις πολλές δράσεις αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ξημερώματα 19/5 σύντροφοι και συντρόφισσες επιτεθήκαμε με σφυριά και πέτρες στην Εθνική Τράπεζα και στα ΕΛΤΑ Καισαριανής. Η συγκεκριμένη δράση είναι άλλη μία μέσα στις πολλές δράσεις αλληλεγγύης στον επαναστάτη απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας από 2/5 διεκδικόντας την άδεια που δικαιούται και την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο. Στο πρόσωπο του Δημήτρη Κουφοντίνα αντικατοπτρίζεται η αντίσταση ενάντια στα σχέδια του κράτους και του κεφαλαίου γι'αύτό και εξαντλούν όλο τους το εκδικητικό μένος απέναντί του. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη και ο κίνδυνος για μη αναστρέψιμες βλάβες ή ακόμα και θάνατο είναι υπαρκτός. Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί, αν ο Δημήτρης Κουφοντίνας πάθει το παραμικρό ο πόλεμος θα μεταφερθεί στα σπίτια σας.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ

ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License