Την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 για πολλοστή φορά – την 8η αν δεν έχουμε χάσει τον αριθμό – βρεθήκαμε ξανά στο εφετείο για την εκδίκαση της έφεσής μας που 22 σύντροφοι –ες είχαμε συλληφθεί από την κατάληψη της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης στις 26/9/2016 που έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις αμερικάνικες φυλακές. Αυτό το δικαστήριο έχει ξεκινήσει από τον Μάιο του 2018 και εχθές για άλλη μια φορά διεκόπη για τις 10 Γεννάρη του 2020 διαιωνίζοντας έτσι την δικαστική μας ομηρία βασιζόμενο σε προσχηματικές και καθολικά αβάσιμες δικαιολογίες. Σε καμία περίπτωση δεν συναινούμε για μια «καλύτερη δικαστική εξουσία» απλά καταγγέλλουμε δημόσια αυτή την πρωτότυπη εξαπάτηση να τιμωρείς κάποιον ή κάποιους όταν ιδίως δεν έχεις τις ηθικές αξίες για να τους δικάσεις.

Πρωτοβουλία συντρόφων/ισσών από τους/τις 22 κατηγορούμενους/ες της κατάληψης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License