Το βράδυ της Τετάρτης 15 του Μάη,επιτεθήκαμε στα γραφεία του ΛΑ.Ο.Σ. επί της οδού Λαγκαδά με μπογιές στην πρόσοψη τους και προκαλώντας φθορές στην είσοδο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Δ. Κουφοντίνα.Αλλά τα γραφεία αυτά ,πέρα από την σημασία τους για εμάς ως γραφεία πολιτικού κόμματος, έχουν και μια ακόμη.

Ο Λάμπρος Χ., υποψήφιος ευρωβουλευτή με το ΛΑ.Ο.Σ. είναι κοντινός συγγενής του Σπύρου Χ., ο οποίος πρωταγωνίστησε στην ρατσιστική επιτροπή ενάντια στην ένταξη των προσφυγόπουλων σε σχολεία του Ωραιοκάστρου,καθώς και του Κώστα Χ., μέλους του Ιερού Λόχου. Όλοι αυτοί παράλληλα με την φασιστική τους δράση,έχουν στήσει επιχειρήσεις και διαμένουν στο Ωραιόκαστρο. Αν νομίζετε ότι βάζοντας μια καινούργια πόρτα και ξαναβάφοντας τους τοίχους σας, θα αποφύγετε τη στοχοποίηση και τις συνέπειες των πράξεων σας κάνετε μεγάλο λάθος!

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΡΑ

αναρχικοί/ες

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License