[Βόλο]- Ενημέρωση απο την καλεσμένη συγκέντρωση στο νοσοκομείο Βόλου

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΡΓΟ ΠΕΙΝΑΣ Δ.ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

post image

Περίπου 60 άτομα συμμετείχαν στην συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, μπροστά από το νοσοκομείο του Βόλου όπου νοσηλεύετε φρουρούμενος. Η συγκέντρωση καλέστηκε με αφίσα από την πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα. Στήθηκε μικροφωνική, διαβάστηκαν και μοιράστηκαν κείμενα, πεταχτήκαν τρικάκια και γράφτηκαν-φωνάχτηκαν συνθήματα και υπήρξε ενημέρωση από συγγενικά πρόσωπα του απεργού, στο τέλος ακλούθησε πορεία μέσω των οδων Πολυμερή και παραλίας προς το Θόλο. Η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη καθώς από την προηγούμενη βδομάδα έχει εισαχθεί στην εντατική και βρίσκεται στα όρια νεφρικής ανεπάρκειας. Επίσης και άλλα ζωτικά του όργανα βρίσκονται σε οριακό σημείο. Οι παλινωδίες της δικαστική μαφίας θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του απεργού πείνας με προφανή στόχο την κατά παραγγελία (ΗΠΑ, μητσοτακομπακογιανναίων, ΜΜΕ κλπ) εξόντωση του. Η δημοκρατία εκδικείται όσους δεν σκύβουν το κεφάλι και αντιπαλεύουν την κρατική και καπιταλιστική βαρβαρότητα. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δεν είναι μόνος .

 

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

 

πρωτοβουλία αλληλεγγύης στον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα , Βόλος, 20/5/19

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License