Ηράκλειο [Κρήτης], Νίκη στον αγώνα του αντάρτη πόλης Δ.Κουφοντίνα

Την Παρασκευή [17/5] σύντροφοι και συντρόφισσες αποφασίσαμε να γράψουμε συνθήματα στην περιοχή του Λάκκου ως μια ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνας του επαναστάτη Δ.Κουφοντίνα.

post image

Ο Λάκκος επιλέχθηκε διότι αποτελεί μια γειτονιά η οποία τα τελευταία χρόνια έχει δεχθεί την επίθεση κράτους και κεφαλαίου.Χιπστερ αφεντικά,Δήμος και εναλλακτικοί καλλιτέχνες όλοι έχουν βαλθεί να την "καθαρίσουν".Αναγνωρίζοντας τους κινδύνους που σοβούν από αυτή την κατάσταση και το μετασχηματισμό του Λάκκου σε ένα πολύχρωμο νεκροταφείο καταναλωτών[ντόπιων και τουριστών] αποφασίσαμε να βανδαλίσουμε τους τοίχους, διαταράσωντας για λίγο την κανονικοποιημένη ροή εμπορευμάτων και ανθρώπων.

Η Δημοκρατία εκδικείται τον επαναστάτη Δ.Κουφοντίνα γιατί δεν έσκυψε μπροστά της δηλώνοντας μετάνοια ,αποκηρύσσοντας την ένοπλη δράση του.Απαγκιστρωμένοι από άτεγκτα όρια ιδεολογικών διαφωνιών και αναλογιζόμενοι την αξιοπρεπέστατη στάση του αγωνιστή Δ.Κουφοντίνα από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του μέχρι και σήμερα στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του,τον οποίο θα συνεχίσουμε μαζί μέχρι το τέλος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.Ο. 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ/ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχικοί/ες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License