Κέρκυρα-Πορεία αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα

Συγκέντρωση/πορεία την Πέμπτη 23/05 στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργάκη

post image

ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΚΕΡΔΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ

Με αφορμή τον Δ. Κουφοντίνα το κράτος προσπαθεί να επιβάλει ένα καθεστώς εξαίρεσης στα δικαιώματα των φυλακισμένων. Ένα καθεστώς εξαίρεσης μάλιστα που εγκαθιδρύεται μετά από ωμή και δημόσια απαίτηση της αμερικάνικης πρεσβείας και της φαμίλιας του Μητσοτακέικου και εφαρμόζεται υπάκουα από το ελληνικό κράτος. Ένα καθεστώς εξαίρεσης που, αν περάσει στον συγκεκριμένο απεργό πείνας, θα εφαρμοστεί έπειτα σε οποιονδήποτε άλλο πολιτικό αντίπαλο της κρατικής και οικονομικής εξουσίας που θα πρέπει να εξοντωθεί. Ένα καθεστώς εξαίρεσης που δεν πρέπει να επιτρέψουμε.

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Δ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ

Συγκέντρωση/πορεία την Πέμπτη 23/05 στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργάκη

Σύντροφοι και συντρόφισσες από τον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό χώρο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License