Ρεπορτάζ από τον Αρειο Πάγο για την υπόθεση του Δ. Κουφοντίνα


Γύρω στη 1:45, το ΣΤ' Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου ολοκλήρωσε, σε δημόσια συνεδρίαση, την εξέταση αιτήσεων αναίρεσης για διάφορες υποθέσεις και οι δικαστές αποσύρθηκαν σε διάσκεψη.

Πριν από τη δημόσια συνεδρίαση, το Τμήμα είχε εξετάσει εν συμβουλίω (σε κλειστή συνεδρίαση δηλαδή) επτά υποθέσεις αναίρεσης κατά βουλευμάτων. Η έβδομη ήταν η αναίρεση της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατά της απόφασης του Δικαστικού Συμβουλίου του Βόλου για την άδεια του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν η διάσκεψη των δικαστών του ΣΤ' Τμήματος θα ολοκληρωθεί σήμερα (και ποια ώρα) ή αν η απόφαση θα ανακοινωθεί αύριο.

ΚΟΝΤΡΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License