[Βόλος]- Συγκέντρωση στα δικαστήρια για Δ.Κουφοντίνα

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ !

post image

Συγκέντρωση με μικροφωνική πραγματοποιήθηκε σήμερα πρωί Τετάρτης στις 12 από περίπου 20 αλληλέγγυους, έξω από τα δικαστήρια του Βόλου στην πλατεία ελευθερίας. Η παρέμβαση διήρκεσε περίπου μίαμιση ώρα πετάχτηκαν τρικάκια, φωνάχτηκαν συνθήματα και μοιράστηκαν κείμενα στο γεμάτο κόσμο κέντρο της πόλης. Η αστυνομική παρουσία πολύ έντονη (αυτήν την φορά μόνο με ντόπιες δυνάμεις ) . Οι σκόπιμες καθυστερήσεις της δικαστικής μαφίας στο ζήτημα της επαναχορήγησης άδειας στον πολιτικό κρατούμενο Δημήτρη Κουφοντίνα θέτουν σε κίνδυνο την ζωή του απεργού και σκοπό έχουν την κάμψη τόσο του ιδίου όσο και του κινήματος. Η πραγματικότητα όμως τους διαψεύδει. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

 

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΒΕΤΟ !

ΑΜΕΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ!

 

αλληλέγγυοι/ες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License