Περίπου 150 άτομα βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην συγκέντρωση.3 διμοιρίες πράσινοι και μια διμοιρία μπλέδες(σύνολο 2 κλούβες σε εμφανή σημείο),βρίσκονται απέναντι απ'το σημείο της συγκέντρωσης.Υπενθυμίζουμε πως το κάλεσμα γίνεται από οπαδούς του Ατρόμητου,αντιφασίστες/τριες και γενικότερα κόσμο του αγώνα,ενάντια στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κλειστό γήπεδο του Περιστερίου στις 19:00.Η πρόσβαση στην συγκέντρωση είναι ανοιχτή.

Πλ.Αγίας Τριάδος,Περιστέρι.

ΠΙΣΩ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ

ΕΜΠΡΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

                                 Ψυκτικοί/ές Περιστερίου

από Αντιφασίστες/τριες 22/05/2019 10:01 μμ.


Η συγκέντρωση έληξε περίπου στις 8και15,όπου και αποχωρήσαμε συντεταγμένα απ'το σημείο.Τα καθάρματα της ΕΛ.ΑΣ,φρούρησαν περίτρανα το μεγάλο αφεντικό τους,όπως και οι λακέδες με τα κοστούμια κ τις γραβάτες,που κατέφτασαν για να το τιμήσουν.Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή τους να βρέθηκαν στη λαϊκή γειτονιά του Περιστερίου.Κυριολεκτικά,τόσα αμάξια πολυτελείας μαζεμένα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα,δεν έχουμε ξαναδει στη ζωή μας,πόσο μάλλον στο Περιστέρι.

Παρόλ'αυτά,σε κάθεναν απ'αυτούς αποδείξαμε ποιοι και ποιες είναι η ζωή της γειτονιάς,ποιοι και ποιες εδώ και πολλά,πολλά χρόνια κρατάνε τη γειτονιά αγνή και σε ΔΙΑΡΚΗ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ,ΜΠΑΤΣΟΥΣ,ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΣΑΣ ΛΑΚΕΔΕΣ,ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ

από Περιστεριώτης 23/05/2019 10:35 μμ.


Θα ήθελα να προσθέσω πως στην συγκέντρωση των φιλελέδων είχαν καταφθάσει καμιά 10αρια πούλμαν.Προφανως γνώριζαν εξαρχής πως η πλειοψηφία των κατοίκων του Περιστερίου θα τους γύρναγε την πλάτη, οπότε φρόντισαν να φωνάξουν ενισχύσεις απ' όλες τις περιοχές της Αττικής.

 

Φιλελέδες ακούστε το καλά,στο Περιστέρι δεν είστε πουθενά!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License