Βασίλης Φατσης - Απεργία Δίψας

Συνέχεια βασανιστηρίων για τους φυλακισμένους. Σε απεργία διψας ο Βασίλης Φατσης. Αριστερά ή Δεξιά, το κράτος είναι Φασισμός.

Απο εχτές, 22/5 ο φυλακισμένος απεργός πείνας Βασίλης Φάτσης μεταφέρθηκε στο μεταγωγών. Η διαδικασία αυτή συμβαίνει συνήθως σε όσους έχουν ξένη υπηκοότητα, εν προκειμένω αλβανική, προκειμένου να αποφυλακιστούν. Ωστόσο εκεί ενημερώθηκε ότι εκκρεμεί εις βάρος του μια καταδικαστική απόφαση έξι μηνών για απόδραση για την οποία είχε καταδικαστεί ερήμην. Το γεγονός αυτό έπρεπε να του έχει γνωστοποιηθεί από την πρώτη στιγμή που ο φάκελος του πήγε στα δικαστήρια του Πειραιά, για την εξέταση των όρων αποφυλάκισης. Παρ ολα αυτά στα δικαστήρια Πειραιά ο φάκελος παρέμεινε επί δύο ολόκληρους μήνες χωρίς προφανώς ο οποιοσδήποτε εισαγγελέας να ασχοληθεί, ή ακομη χειρότερα πιθανόν αποκρύπτοντας την καταδικαστική απόφαση που ειχε είς βάρος του. Ειναι γνωστό οτι τα δικαστήρια Πειραιά καθυστερούν χαρακτηριστικά τις αποφυλακίσεις. Ετσι και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Όμως ο φυλακισμένος Βασίλης Φάσης διεκδίκησε με απεργία πείνας τα προφανή, δηλαδη να εξεταστεί η αίτηση του και να πάψει η καθυστέρηση. Έτσι η φυλακή τον έδιωξε κακήν κακός στο μεταγωγών παρά το γεγονός ότι ο φάκελος του δεν είχε εξεταστεί καθώς αν είχε εξεταστεί, κανένας λόγος για μεταγωγή δεν θα υπήρχε. Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή βρίσκεται αποκομμένος στο μεταγωγών και σε απεργία δίψας.

από αφ 23/05/2019 3:53 μμ.


Κατά πάσα πιθανότητα ο Βασίλης αποφυλακίστηκε πρό ολίγων λεπτών απο το μεταγωγών.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License