Σαμποτάζ κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας ως ένδειξη αλληλεγγύης στον Δ. Κουφοντίνα


Τη Δευτέρα 20/5 πλήθος συντροφισσών και συντρόφων προβήκαμε σε συντονισμένο σαμποτάζ σε μερικούς από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. Μπλοκάραμε την κυκλοφορία με αναμμένους κάδους στην οδό Πατησίων, την Κοκκινοπούλου και την Ιερά οδό ως ένδειξη αλληλεγγύης στον επαναστάτη Δημήτρη Κουφοντίνα, που πραγματοποιεί απεργία πείνας από της 2/5, με αίτημα την κατάργηση του εισαγγελικού βέτο και την άμεση χορήγηση άδειας.

Ολόκληρο το δικαστικό σύμπλεγμα εξαπολύει το μένος και την αυστηρότητα του στο πρόσωπο του συγκεκριμένου πολιτικού κρατούμενου, αφού από την αρχή της δράσης του μέχρι και τώρα έχει δείξει συνέπεια στον αγώνα και στα αξιακά του. Παράλληλα και οι πιέσεις που δέχεται το ελληνικό κράτος τόσο στο εσωτερικό του από την γνωστή οικογένεια Μπακογιάννη όσο και στα ζητήματα της εξωτερικής πολιτικής από την Αμερική, εντείνουν την καταστολή που δέχεται και δυσχεραίνουν τις συνθήκες κράτησης του. Μεγάλο μέρος του κοινωνικού ιστού, ορμώμενο από την κυρίαρχη μικροαστική αντίληψη που θέλει τάξη και ασφάλεια αλλά και την εύρυθμη, ανεμπόδιστη ροή της καθημερινότητας του, προσωποποιεί όλα τα δεινά του στο πρόσωπο του Δ. Κουφοντίνα.

Συνεχής αγώνας μέχρι τέλους στο πλευρό του Δημήτρη Κουφοντίνα

Άμεση κατάργηση του εισαγγελικού βέτο

Άδεια τώρα στον Δημήτρη Κουφοντίνα

Αναρχικές/οί

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License