Αυτή την Κυριακή 26 Μαΐου και κάθε Κυριακή απο εδώ και στο εξής, από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ, το αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Καλλιθέας Buena Vista, θα πραγματοποιεί δήμοσιο άνοιγμα για τον κόσμο της Καλλιθέας αλλά και για όσους/ες θέλουν να έρθουν και να κάνουν μία πρώτη γνωριμία τόσο με το χώρο του στεκιού όσο και με όλους/ες εμάς που βρισκόμαστε εκέι από τον Νοέμβρη και στηρίζουμε την πρώτη αυτοδιαχειριζόμενη δομή που έχει υπάρξει στην Καλλιθέα, μια δομή που λειτουργεί οριζόντια,συλλογικά και αντιμάχεται μεσα από εκδηλώσεις και δράσεις, την κοινωνική απομόνωση,τον φασισμό και τον ρατσισμό, με στόχο να γίνει η Καλλιθέα μια περιοχή ελεύθερης έκφρασης,ισότητας και αλληλεγγύης για όλους/ες. Τα μέλη της διαχειριστικής συνέλευσης του στεκιού και τα μέλη της Ελευθεριακής Συλλογικότητας Καλλιθέας θα βρίσκονται στη διάθεση του κόσμου, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να πίουμε μπύρες και να ακούσουμε τις προτάσεις σας για το πώς μπορούμε να εξελίξουμε τη δομή και για το πώς θα προάγουμε στις γειτονιές μας την ελευθεριακή κουλτούρα που πρεσβέυουμε,για να αποτελέσουμε ανάχωμα στον κοινωνικό μαρασμό της εποχής.

Τρόπος επικοινωνίας με την συνέλευση του στεκιού: buenavista_kal@espiv.net 

από Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καλλιθέας Buena Vista 24/05/2019 4:43 μμ.


Η διεύθυνση του στεκιού είναι Αριστείδου 121 Καλλιθέα, στο ύψος της Δημητρακοπούλου. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License