Βύρωνας: Ο πλασματικός υποψήφιος ενάντια στις εκλογές


post image

Εκλογές ξανά και όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο η γειτονιά του Βύρωνα, όπως και κάθε άλλη γειτονιά ανά την επικράτεια, γέμισε με προεκλογικό υλικό.Και να ήταν μόνο αυτό! Τα μεγάλα ποσοστά της αποχής των τελευταίων χρόνων έχουν θορυβήσει τους επίδοξους εξουσιαστές μας, οι οποίοι πλέον εκτός από τα spam φυλλάδια που πετάνε κάτω από τις πόρτες μας, μας βομβαρδίζουν και με spam μηνύματα στα κινητά μας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πολιτική προπαγάνδα δίνει και παίρνει, με τον κάθε υποψήφιο μαϊντανό να σκάει στις οθόνες μας μέσα από χορηγούμενες σελίδες και διαφημίσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, την τρέχουσα προεκλογική περίοδο, δημιουργήσαμε μια διαδικτυακή persona, με σκοπό να παρέμβουμε αυτή τη φορά με θεατρικό τρόπο στις εκλογές. Προσπαθήσαμε να ειρωνευτούμε τα όσα απίθανα κάνουν οι υποψήφιοι της διπλανής πόρτας, ώστε να καταδείξουμε το πόσο γελοίο είναι όλο αυτό το θέαμα. Με κατάπληξη, ωστόσο, διαπιστώσαμε ότι για ένα σημαντικό κομμάτι της γειτονιάς, οι τρολλιές του υποψηφίου μας όχι μόνο δεν έγιναν αντιληπτές, αλλά αντίθετα υπήρχε κόσμος που τις θεώρησε απόλυτα φυσιολογικές. Και γιατί να μην τις θεωρήσει φυσιολογικές; Άλλωστε, όπως αποδεικνύεται μέρα με τη μέρα το πραγματικό τρολλ της εποχής είναι οι ίδιες οι εκλογές. Χωρίς να έχουμε εκλογικές αυταπάτες, λοιπόν, παραθέτουμε παρακάτω το τελικό βίντεο για την άποψή μας για τις εκλογές, η οποία είναι η Αποχή. Ο ίδιος σύνδεσμος οδηγεί και στα υπόλοιπα προεκλογικά σποτ. Ευχαριστούμε, τέλος, πολύ τις “Τσιριτσάντσουλες” για την πολύτιμη βοήθειά τους κι θυμίζουμε τα λόγια του Paraf - Javal από το 1902: Η λεγόμενη «καθολική» ψηφοφορία είναι ένα ισχυρό μέσο νάρκωσης της ανθρώπινης δραστηριότητας. Ο λαός, ο υποτιθέμενος «κυρίαρχος», είναι σκλάβος που τον μεθούν με μεγαλόστομα λόγια. Ο ψηφοφόρος είναι ένας άνθρωπος που σκύβει το κεφάλι και διαλέγει αφέντες. Το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να καταλήξει παρά μόνο στην καταπίεση ορισμένων ανθρώπων από άλλους και όχι στη μεγαλύτερη ελευθερία για όλους.”

Κατάληψη Ανάληψης

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License