"Ας μην περιμένουμε. Ας μην ελπίζουμε.(...) Να πεισμώσουμε. Να επιτεθούμε. Να χτίσουμε. Να νικήσουμε, ίσως. Όπως και να 'χει, να ανασηκωθούμε. Να πάρουμε το δρόμο μας. Να ζήσουμε, άρα. Τώρα".

Αόρατη Επιτροπή

Στις 2/5 ο επαναστάτης Δ. Κουφοντίνας ξεκινά απεργία πείνας με αίτημα την έβδομη τακτική του άδεια, η οποία είχε απορριφθεί από το δικαστικό συμβούλιοτων φυλακών του Βόλου. Ένα κεκτημένο, που κερδήθηκε με σκληρούς αγώνες των κρατουμένων, συνάντησε την αδιαλλαξία των υπηρετών της αστικής νομιμότητας. Από την πρώτη στιγμή ένα μάτσο θιασώτες της κυριαρχίας, πολιτικοί, δικαστές, ΜΜΕ εξαπολύουν δριμεία επίθεση στο πρόσωπο του αμετανόητου Δ. Κουφοντίνα, με στόχο τη φυσική, αλλά και πολιτική του εξόντωση, βασανίζοντας τον επί 22 μέρες. Σ'αυτή την κρίσιμη συγκυρία, εμείς δε θα μπορούσαμε να σταθούμε αμέτοχοι, αντιλαμβανόμενοι τη σημασία του αγώνα του και τις επιλογές ζωής, οι οποίεςμιλούν από μόνες τους.

Παρ'όλα αυτά, δεν ετεροκαθοριζόμαστε από καμιά συνθήκη, δεν περιμένουμε καρτερικά για να πράξουμε. Με πυξίδα την επαναστατική συνείδηση και τη μαχητική δράση, πολλαπλασιάζουμε τους πυρήνες ανομίας, ανακαλύπτουμε νέα πεδία σύγκρουσης μέσα από τις αφορμαλιστικές δομές. Κάνουμε τη νύχτα μέρα, θέτονταςπάλι την επίθεση στο προσκήνιο. Στο δρόμο, στα βραδινά "σκηνικά", ενάντιαστις καταπιεστικές συνθήκες, στις εξουσιαστικές σχέσεις.

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΒΙΑ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Στις 22/5 προχωρήσαμε στον εμπρησμό αυτοκινήτου εταιρείας security στις 40 εκκλησιές, ενέργεια που αποκρύφτηκε από τους ρουφιάνους των καθεστωτικών ΜΜΕ, θεωρώντας πως και αυτές συνεισφέρουν στον γενικευμένο κοινωνικό έλεγχο.

Η επίθεση μας ας λογισθεί ως μια μικρή εμπρηστική συνεισφορά και ας αποτελέσει ένα λιθαράκι στο ψηφιδωτό του κοινωνικού πολέμου.

ΥΓ1. Όσοι πουλούν ασφάλεια να ξέρουν πως ποτέ δε θα είναι ασφαλείς.

ΥΓ2. Στις 22/5/09 ο σύντροφος M. Morales σκοτώθηκε όταν η βόμβα η οποία μετέφερε εξερράγη πρόωρα. Και επειδή η μνήμη δεν είναι σκουπίδι, εμείς ακριβώς δέκα χρόνια μετά δεν μπορούμε παρά να αναφέρουμε τα διαρκώς επίκαιρα λόγια του: "Οπλιστείτε και γίνεται βίαιοι, όμορφα βίαιοι, μέχρι όλα να ανατιναχτούν. Γιατί να θυμάστε ότι οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια εναντίον των προωθητών της ανισότητας, είναι απολύτως δικαιολογημένη μέσα στους αιώνες ατελείωτης βίας που έχουμε δεχθεί απ' αυτούς. Οπλιστείτε και πολεμήστε τη κρατική τρομοκρατία – κάψτε, συνωμοτήστε, σαμποτάρετε, και να είστε βίαιοι, όμορφα βίαιοι, φυσικά βίαιοι, ηθελημένα βίαιοι "

ΥΓ3. Εκ των υστέρων πληροφορηθήκαμε την ικανοποίηση του αιτήματος του Δ. Κουφοντίνα. Ο σύντροφος ΝΙΚΗΣΕ και δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμεδύναμη και καλή ανάρρωση. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά...

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

ΟΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

Πυρήνας Εμπρηστικής Αλληλεγγύης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License