Παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan στην Ελλάδα.

Στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στην Αθήνα, μπροστά από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας για την Απελευθέρωση του Memet Dogan, ο οποίος αν και αφέθηκε ελεύθερος, εδώ και μέρες κρατείτε αυθαίρετα στη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Σήμερα (24 Μαΐου 2019) και ώρα 13:00, οι αγωνιστές του Λαϊκού Μετώπου Ελλάδας και οι Έλληνες συναγωνιστές, συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Υπουργείο, με τις κόκκινες σημαίες τους, με το πανό που έγραφε ΄΄Λευτεριά στον Memet Dogan΄΄, ξεκίνησαν την παράσταση διαμαρτυρίας. Σε όλη τη διάρκεια της παράστασης διαμαρτυρίας ακούστηκαν τα συνθήματα : ΄΄Να αφεθεί ελεύθερος ο Memet Dogan΄΄, ΄΄Δεν είμαστε τρομοκράτες, είμαστε αγωνιστές, ο ιμπεριαλισμός είναι τρομοκράτης΄΄, ΄΄Κάτω ο τουρκικός φασισμός, ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός’’, ΄΄Δεν είναι αδίκημα ο αγώνας, είναι καθήκον΄΄, διαβάστηκε το κείμενο της ανακοίνωσης πολλές φορές.

Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, 2 άτομα μπήκαν στο Υπουργείο και συναντήθηκαν με ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου. Κατά τη συνάντηση ειπώθηκε στο στέλεχος ότι ”θα συνεχίσουμε τις διαμαρτυρίες μας, τις συγκεντρώσεις μας αν δεν αφεθεί ελεύθερος ο Memet Dogan”.

Στην παράσταση διαμαρτυρίας που διήρκησε 1 ώρα, συμμετείχαν περίπου 25 άτομα.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License