(Αθήνα) Ανάληψη Ευθύνης για την επίθεση σε όχημα της εταιρίας MAN

Όταν το Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2017, η διεθνιστική καμπάνια δράσεων αλληλεγγύης ξεκίνησε για την υποστήριξη των ανθρώπων στο Κουρδιστάν, πολλοί αναρχικοί και αναρχικές, όπως και άλλες αγωνιστικές ομάδες και άτομα από όλη την ευρώπη, επιτέθηκαν στον εχθρό της ελευθερίας στα μετ‘ όπισθεν, στις ασφαλείς μητροπόλεις, εκεί που ο πόλεμος ξεκινά.

Είμαστε σίγουροι/-ες πως πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την καμπάνια από την στιγμή που ο πόλεμος στην Ροζάβα και η εισβολή στο Άφριν δεν σταμάτησαν. Ο πόλεμος συνεχίζεται όπως και οι επιθέσεις μας στους παίχτες και κερδοσκόπους του Τουρκικού φασισμού. Είμαστε σίγουροι/-ες πως πρέπει να συνεχίσουμε αυτή την καμπάνια από την στιγμή που ο πόλεμος στην Ροζάβα και η εισβολή στο Άφριν δεν σταμάτησαν. Ο πόλεμος συνεχίζεται όπως και οι επιθέσεις μας στους παίχτες και κερδοσκόπους του Τουρκικού φασισμού.                                                                                    

Το πρωί της 27ης Μαη, κάψαμε ένα υπηρεσιακό όχημα της γερμανικής εταιρίας MAN κοντά στο σκοπευτήριο της Καισαριανής.                                 

Η ΜΑΝ δεν ασχολείται μόνο με φορτηγά και λεοφορία, αλλά επίσης με οχήματα που μεταφέρουν φυλακισμένους και μπάτσους. Η ΜΑΝ, μία από της μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής πολεμικού υλικού, πουλάει στρατιωτικά οχήματα στον Τούρκικο Στρατό και για αυτόν το λόγο έχει γίνει και στο παρελθόν στόχος επίθεσης.                                                                          

Η φωτιά μας μπορεί να είναι μόνο μία μικρή ζημιά στην πολεμική μηχανή, αλλά έχουμε χάσει τόσες αδερφές και αδερφούς στην περιοχή της Β. Συρίας, που δεν μπορούμε να επιστρέψουμε πίσω στην κανονικότητα αυτής της ψεύτικης ειρήνης. Στηρίζουμε τις εμπρηστικές επιθέσεις σε όλη την ευρώπη ενάντια στις εταιρίες της καπιταλιστικής δυστοπίας.                        

Αλληλεγγύη σε YPG/YPJ και στις δυνάμεις της διεθνιστικής αλληλεγγύης αναρχικών και άλλων αντικαπιταλιστών

Αναρχική ομάδα εκδίκησης Λορέντζο Ορσέττι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License