Μπογιές στο εκλογικο κεντρο της Ραχηλ Μακρη - Παλληνη

Μπογιές στο εκλογικο κεντρο της Ραχηλ Μακρη

post image

Μια πληρωμένη απάντηση από απλήρωτους προβοκάτορες

 

Την προηγούμενη εβδομάδα αποφασίσαμε να εγκαινιάσουμε και εμείς το προεκλογικό κέντρο της Ραχήλ Μακρή στη γειτονιά μας, ρίχνοντάς του μπογιές την Πέμπτη 23/5 προς Παρασκευή.

Η Μακρή, μετά την περατζάδα της από τους ΑΝΕΛ και τα κάγκελα της ΕΡΤ μέχρι το ΣΥΡΙΖΑ και τη ΛΑΕ, ήρθε να συσπειρώσει ακροδεξιούς, εθνικιστές, ρατσιστές, φασίστες και μακεδονομάχους της περιοχής, με στόχο αυτή τη φορά μια θέση στον δήμο Παλλήνης.

Στην προεκλογική της εκστρατεία δεν άφησε ευκαιρία να σκορπίσει αδίστακτα εθνικιστικό-φασιστικό-ρατσιστικό δηλητήριο. Αναφέρουμε δύο πρόσφατα περιστατικά:

Δεν δίστασε να προβεί σε εξωπραγματικές συκοφαντίες ενάντια στο τουρνουά ποδοσφαίρου με αντιφασιστικά χαρακτηριστικά που έδωσε ζωή στην πλατεία του Γέρακα πριν λίγο καιρό. Με τις γελοίες και ανυπόστατες ανοησίες της περί “πληρωμένων προβοκατόρων” κ.λπ. γελάνε και οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου που έπαιξαν μπάλα εκεί, συμμετέχοντας αυθόρμητα στην οικειοποίηση του δημόσιου χώρου.

Το υποκείμενο αυτό εκμεταλλεύεται την ανακοίνωση δημιουργίας δομής φιλοξενίας για 40 ασυνόδευτους ανήλικες πρόσφυγες στον Γέρακα, προκειμένου να σπείρει το ρατσιστικό της μίσος. Με ανθρωποφαγική μανία κραυγάζει για εκατοντάδες ενήλικες, επικίνδυνους, κακοποιά και αντικοινωνικά στοιχεία με μεταδοτικές ασθένειες. Επικίνδυνη και αντικοινωνική είναι η Μακρή και η μολυσματική βλακεία που μεταδίδει.

Ας το κάνουμε ξεκάθαρο: Καμμιά Μακρή δεν χωράει στις γειτονιές μας. Δεν μας διαφεύγει το γεγονός ότι και άλλοι δημοτικοί συνδυασμοί υποστηρίζουν σε κάποιο βαθμό παρόμοιες απόψεις. Είμαστε απέναντι σε καθένα που εξαπολύει εθνικιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο.

Ούτε στον Γέρακα ούτε στην Ανθούσα ούτε στην Παλλήνη ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Ο ρατσισμός και ο εθνικισμός αποβλακώνουν, όταν δεν σε μετατρέπουν σε κανίβαλο.

Στέλνουμε το συντροφικό μας χαιρετισμό στους αντιφασίστες που επιτέθηκαν σε προεκλογικό κέντρο φασιστών στη Γλυφάδα.

 

Αντιφασίστες – Αντιρατσίστριες

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License