Πανό αλληλεγγύης σε ιταλούς συντρόφους/ισσες - Θεσσαλονίκη

Ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αγώνα των ιταλών συντροφισσών κρεμάστηκαν πανό σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης.

post image

Στις 29/5 οι αναρχικές συντρόφισσες από την Ιταλία Anna και Silvia, κρατούμενες στην φυλακή της L’Aquila, ξεκίνησαν απεργία πείνας με αιτήματα την άμεση μεταφορά τους από την συγκεκριμένη φυλακή, όπου κρατούνται στον τομέα υψίστης ασφαλείας AS2( υπό καθεστώς που μοιάζει με το 41bis το οποίο ορίζει μεταξύ άλλων την παραμονή σε κελιά ειδικά διαμορφωμένα ώστε μετά βίας να εισχωρεί το φυσικό φως, μέσα σε πλήρη απομόνωση για 23 ώρες κάθε μέρα, με περιορισμένα επισκεπτήρια, έλεγχο της αλληλογραφίας και μη δυνατότητα παρουσίας στο δικαστήριο-απάνθρωπες δηλαδή συνθήκες εγκλεισμού) καθώς και την αναστολή της λειτουργίας του. Η Anna πρόσφατα καταδικάστηκε για την υπόθεση Scripta Manent πρωτόδικα σε 17 χρόνια φυλάκισης, ενώ η Silvia κρατείται στις φυλακές από τον Φλεβάρη, όταν η ιταλική αστυνομία, στα πλαίσια της επιχείρησης Scintilla, συνέλαβε 6 συντρόφους/ισσες και εκκένωσε την κατάληψη Asilo στο Τορίνο. Σε ένδειξη αλληλεγγύης και άλλοι αναρχικοί σύντροφοι, οι Ghespe, Stecco, Giovanni, Alfredo και Marco, αιχμάλωτοι στις ιταλικές φυλακές, ξεκίνησαν επίσης απεργία πείνας.

Απέναντι στην εντεινόμενη καταστολή του ιταλικού κράτους στους αναρχικούς αγωνιστές, στήνουμε διάυλους επικοινωνίας, καταργώντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς, μέσα από πράξεις αλληλεγγύης. Κανείς δεν θα είναι ελεύθερος/η μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακή πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.

ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΛΙΑ

Αναρχικ@

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License