ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 7μμ στο Γκίνη / ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ / ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ

Η επιβίωση ή όχι των Προσφυγικών από την επερχόμενη επίθεση ως μια αυτόνομη αυτοοργανωμένη κοινότητα αγώνα θα ορίσει στο σύνολό τους σχεδιασμούς αστικής ανάπλασης του κέντρου της Αθήνας και του ριζοσπαστικού εδαφικοποιημένου κινήματος.

Η επιτυχημένη προστασία της κατειλημμένης γειτονιάς των Προσφυγικών και όλων των κατειλημμένων χώρων από την καταστολή και τη λεηλασία αποτελεί στο σύνολό της ευθύνη του οργανωμένου κινήματος και όλου του κόσμου του αγώνα.

Η κατειλημμένη γειτονιά των Προσφυγικών βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενάντια σε ενδεχόμενη εισβολή-εκκένωση και καλούμε την καθεμιά και τον καθένα να σταθούν αλληλέγγυοι για την υπεράσπιση του απελευθερωμένου εδάφους και της κοινότητας των Κατειλημμένων Προσφυγικών.

Γι' αυτό καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση για τη διοργάνωση πορείας γειτονιάς στους Αμπελόκηπους στις 27 Ιουνίου σε αλληλεγγύη με τη γειτονιά των προσφυγικών, την Τρίτη 18 Ιουνίου 7μμ στο Γκίνη.

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΑΥΤΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

από Συνέλευση Κατειλημμένων Προσφυγικών(ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ) 17/06/2019 7:44 μμ.


Τρίτη 18 Ιουνίου 7μμ στο Γκίνη

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License