Τρίτη 25-6 Ημέρα Πανελλαδικής Αντιεκλογικής Δράσης

..Ετοιμάζουν μια ακόμη κακόγουστη θεατρική παράσταση, με απλή εναλλαγή ρόλων και πρόθυμους κομπάρσους.Αυτή τη φορά όμως οι θεατές έχουν πάρει απόφαση, και "καίνε το σκηνικό"...

post image

"Ετοιμάζουν μια ακόμη κακόγουστη θεατρική παράσταση, με απλή εναλλαγή ρόλων και πρόθυμους κομπάρσους.Αυτή τη φορά όμως οι θεατές έχουν πάρει απόφαση, και "καίνε το σκηνικό".

Η Πρωτοβουλία για την Εκλογική Απεργία καλεί συλλογικότητες, αυτοδιαχειριζόμενους χώρους συνελεύσεις και καταλήψεις να συμμετάσχουν την Τρίτη 25 Ιουνίου, στην Μέρα Πανελλαδικής Αντιεκλογικής Δράσης κατά τόπους, και το μήνυμα για Αποχή και πολιτική ανυπακοή να φτάσει σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο εργασίας.

Να μην τους νομιμοποιήσουμε

Να μην τους αναγνωρίσουμε

Να κάνουμε ένα βήμα για ένα πλατύ κίνημα πολιτικής ανυπακοής την επόμενη μέρα.

(η ενημέρωση μας για τις δράσεις σκοπό θα έχει την προβολή τους από τις σελίδες της πρωτοβουλιάς eklogikiapergia@gmail.com )

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License