Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους 3 συλληφθέντες του ΑΧΕΠΑ | Τρίτη 18/6, 10:00, Δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ως τώρα διέρρευσε η αντιτρομοκρατική, την Τετάρτη 12/6, στις 12:00, πραγματοποιήθηκε απόπειρα «ληστείας» της χρηματαποστολής που όδευε για ανεφοδιασμό του ATM που βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι μπάτσοι συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα: τους συντρόφους Κώστα Σακκά και Γιάννη Δημητράκη, καθώς και μία συντρόφισσα από τη Θεσσαλονίκη. Επειδή η πολιτική ταυτότητα των δύο συντρόφων και της συντρόφισσας είναι γνωστή, την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική, ψάχνοντας όπως πάντα για «συνδέσεις με ένοπλες οργανώσεις».

Οι δύο σύντροφοι κατηγορούνται για διακεκριμένη ληστεία με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, ενώ η συντρόφισσα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ληστεία χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά. Στο κατηγορητήριο των 3 έχει προστεθεί και μία σειρά πλημμελημάτων.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΜΜΕ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ:

ΤΡΙΤΗ 18/6, 10:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης – μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας

lib_thess@hotmail.com

libertasalonica.wordpress.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License