Επίθεση ΔΙΑΣ σε τσιγαραδες πυλη Στουρνάρη

Επιθεση σε τσιγαραδες στουρναρη απο ΔΙΑΣ στη στουρναρη

Πριν 20' μία μηχανή ΔΙΑΣ περίμενε στη Τζώρτζ άλλες 2 μηχανές να ανέβουν από πατησσίων. Όταν συναντήθηκαν στουρνάρη έγιναν αντιληπτοί από τους τσιγαράδες μικροπωλητές που τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Ο ένας δε πρόλαβε να φύγει με αποτέλεσμα να τον ρίξουν κάτω, να τον χτυπήσουν στο κεφάλι και να μαζέψουν όλα τα πράγματα που πέσανε απο τις τσέπες του (χρήματα,τσιγαρα). Τσαντισμένοι του περάσαν χειροπέδες και τον πήραν πεζό, πιθανόν για Α.Τ. Ομονοίας. Στο ίδιο σημείο περιπου την ίδια ώρα χθες, βρίσκονταν 5 πεζοί ΜΑΤαδες. Μας μεταφέρθηκε από άτομο του Πολυτεχνείου που πέρναγε. Γενικά η αντίδραση του κόσμου ήταν μηδενική.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License