μεταφορά Κ.Σακκά στη Νιγρίτα Σερρων/στο πειθαρχείο Κομοτηνής ο Γ.Δημητράκης

Σε έναν ασταμάτητο πόλεμο νεύρων επιδίδεται το υπουργείο δικαιοσύνης σε αγαστή συνεργασία με την αντιτρομοκρατικη και το επιτελείο της.

Σε έναν ασταμάτητο πόλεμο νεύρων επιδίδεται το υπουργείο δικαιοσύνης σε αγαστή συνεργασία με την αντιτρομοκρατικη και το επιτελείο της.

Οι σύντροφοι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης μεταφέρθηκαν σήμερα από τα κρατητήρια της Γ.Α.Δ.Θ. στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών και στις φυλακές της Κομοτηνής αντίστοιχα, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας τους, κάτι που συνιστά δύσκολή την επαφή τους με συγγενείς μέσο επισκεπτηρίων.

Επιπλέον,ο σύντροφος Γιάννης Δημητράκης από την άφιξη του στις φυλακές Κομοτηνής βρίσκεται στο χώρο των πειθαρχείων, αρχικά χωρίς να γνωρίζει τον λόγο για να λάβει την “εξήγηση” αργότερα πως η φυλακή δεν έχει χώρο για άλλους κρατούμενους στους θαλάμους!

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα τα χέρια, περιμένοντας από τη διεύθυνση των φυλακών Κομοτηνής να πράξει τα αυτονόητα.

 

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΘΑΛΑΜΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License