[Βόλος]- Αναγραφή συνθημάτων για πρόσφατες υποθέσεις αγωνιστών

Ακούστε το καλά μπάτσοι δικαστές κάτω τα χέρια απ' τους αγωνιστες ! Ο ΜΟΝΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ

post image

Χθες βράδυ αναγράφηκαν δεκάδες συνθήματα με σπρέι σε τοίχους τις πόλης του Βόλου για διάφορες υποθέσεις αλλά και ως μια πρώτη κίνηση αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους Γ.Δημητρακη και Κ.Σακκά οι οποίοι συνελήφθησαν έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Θεσσαλονίκη μετά από απαλλοτρίωση ΑΤΜ στο ΑΧΕΠΑ. Η προφυλάκισή τους στις φυλακές των Σερρών και της Κομοτηνής εκατοντάδες χιλιόμετρα από τον μόνιμο τόπο κατοικίας τους, μόνο ως εκδικητική μπορεί να ιδωθεί. Επίσης αναγράφηκαν συνθήματα για το δικαστικό πραξικόπημα που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά τους 20 πρώην και νυν πολιτικούς κρατούμενους και την δίωξη που είναι έτοιμη να τους ασκηθεί από την δικαστική μαφία για παρακίνηση-συμμετοχή σε στάση και εξέγερση κατά την διάρκεια της απεργίας πείνας του αναρχικού κρατούμενου Ντίνου Γιαντζόγλου έπειτα από την βίαιη μεταγωγή του από τον Κορυδαλλό στις φυλακές της Λάρισας τον Φλεβάρη του 18. Μία δίωξη που απώτερο αποτέλεσμα, συν τοις άλλοις, έχει την άρνηση χορήγηση άδειας στον αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα του οποίου η αίτηση για άδεια θα κριθεί την ερχόμενη Παρασκευή από το δικαστικό συμβούλιο του Βόλου και ενώ ήδη υπάρχει αρνητική εισήγηση της εισαγγελίας. Ακόμη γράφτηκαν συνθήματα για τις έγκλειστες στην πτέρυγα AS2 γυναικών της φυλακής της Aquila, Ιταλίδες συντρόφισσες Άννα και Σίλβια που βρίσκονται σε απεργία πείνας διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης , μεταγωγή και κατάργηση του κολαστηρίου στο οποίο κρατούνται αλλά και των ειδικών συνθηκών κράτησης. Τέλος ο νούς μας δεν μπορεί να μην χαιρετά αγωνίστηκα και να κλείνει το μάτι στον αναρχικό δραπέτη Γιάννη Μιχαηλίδη, καλή λευτεριά και δύναμη σύντροφε!

Την ίδια ώρα που στην πόλη μας στήνεται ένα ολόκληρο αντιδραστικό μπλόκ από την δημοτική αρχή, εκκλησία, φασίστες και διαφόρους συλλόγους με αφορμή την μετακίνηση του στρατοπέδου Γεωργούλα και όχι μόνο, και ενώ οι κινηματικές αντιστάσεις έχουν βυθιστεί στη καλοκαιρινή ραστώνη και παραίτηση ενόψει και των εκλογών, οι παραπάνω υποθέσεις συνέπειας και αδιαλλαξίας του αναρχικού αγώνα φωτίζουν της μικρές μας προσπάθειές για την κοινωνική επανάσταση και υπενθυμίζουν την ανάγκη για κινηματική εγρήγορση. Και όπως είπε και ο αγωνιστής και μέλος του ΕΛΑ Χρήστος Τσιγαρίδας : Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν έγινε..

Πίσω Ρουφιάνοι- Εμπρός Σύντροφοι !!

Πρωτοβουλία αναρχικής αλληλεγγύης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License