ΜΑΤ τώρα στον Στρέφη.

Μπήκε το καλοκαιράκι, με μοχίτο και πράσινες στολές. Η κυβέρνηση «των πολλών» παίζει τα ρέστα της για να μεταπείσει τον λαϊκό παράγοντα!

Πριν 10' μια διμοιρία ανέβηκε στον λόφο, περνώντας από το κλειστό του Αστέρα. Έχουν πιάσει πόστα στο ανοιχτό μπάσκετ.

Να σημειώσουμε ότι υπάρχει ανακοινωμένη διοργάνωση της συλλογικότητας ΑΛΑΝΑ στις 5μμ.

Πριν ένα χρόνο, το κράτος ακύρωσε όλες τις αυτοοργανωμένες εκδηλώσεις στο λόφο Στρέφη, μουσικές, θεατρικές, αθλητικές, με αλλεπάλληλες αστυνομικές επιχειρήσεις, γενική απαγόρευση κυκλοφορίας, ξυλοδαρμούς και τρομοκρατία. Ωστόσο, το σχέδιο αποστείρωσης μπλοκαρίστηκε στα τέλη Αυγούστου όταν γκρεμίστηκαν αυθημερόν τα κάγκελα που επιχείρησε να βάλει ο Καμίνης στην ταράτσα του κλειστού (ανοιχτός χώρος μαζικής συνεύρεσης-«απόδρασης», ειδικά τους ζεστούς μήνες).

Μπήκε το καλοκαιράκι, με μοχίτο και πράσινες στολές. Η κυβέρνηση «των πολλών» παίζει τα ρέστα της για να μεταπείσει τον λαϊκό παράγοντα!

Μήπως ήρθε η ώρα να τους ξαποστείλουμε από τις γειτονιές μας κι από τον πλανήτη;

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License