Τρίτη 25/6 9:30 Συγκέντρωση αλληλεγγύης σε διωκόμενους συντρόφους (Ευελπίδων)


Ξημερώματα Παρασκευής 21/6, συνελήφθησαν στο Ίλιον οι αναρχικοί Γιώργος Μπ. και Τάσος Μ. Ενώ διέρχονταν από πλατεία της γειτονιάς μας (πλατεία Αγίας Βαρβάρας), δέχτηκαν «έλεγχο» με προτεταμένα όπλα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ. Οι κατηγορίες που τους προσάπτονται είναι «κατοχή εκρηκτικών από τα οποία μπορεί να προκληθεί δημόσιος κίνδυνος», κατηγορία που οι σύντροφοι από την πρώτη στιγμή αρνούνται, όπως και απείθεια, επειδή δεν δέχτηκαν να υποβληθούν σε δακτυλοσκόπηση. Η κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία, η κατοχή εκρηκτικών, βασίζεται στην ανεύρεση στον χώρο της πλατείας ενός σακιδίου, στο οποίο περιέχονταν δυο μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό. Οι σύντροφοι κρατούνται ως και σήμερα έχοντας ζητήσει τριήμερη προθεσμία. Την Τρίτη στις 9.30 π.μ. στα δικαστήρια της Ευελπίδων (κτίριο 9) περνάνε από ανακριτική διαδικασία. Οι σύντροφοι είναι ενεργό κομμάτι των εγχειρημάτων μας, πάντα παρόντες σε κοινωνικούς αγώνες και αντιστάσεις, ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας. Θα είμαστε όλοι και όλες εκεί γιατί η υπόθεσή τους είναι και δική μας υπόθεση. Οι σύντροφοί μας δεν είναι μόνοι τους. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΣΟ Μ. ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΠ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Τρίτη 25/6, 9.30 π.μ. δικαστήρια Ευελπίδων κτίριο 9

 

Αγρός, αυτοδιαχειριζόμενο κατειλημμένο έδαφος στο πάρκο τρίτση

Θερσίτης, χώρος ραδιουργίας και ανατροπής

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License