Αντιεκλογική αφίσα [Θεσσ/νικη]


post image

Από τις αρχές της ύπαρξης του, το δημοκρατικό πολίτευμα αποτελεί μια από τις πιο λειτουργικές ως προς την συντήρηση της εκφάνσεις της εξουσίας. Καθώς χρησιμοποιεί τη μερική συμμετοχή της πλειοψηφίας του αρχόμενου σώματος ως πρώτη ύλη, καταφέρνει μια βαθύτερη υποδούλωση άνευ προηγουμένου. Μια υποδούλωση με ψευδαισθήσεις ελευθερίας, βασικό μέσο της διατήρησης της τάξης και της ασφάλειας.

Η ψήφος σημαίνει συνενοχή και ο ισχυρισμός του αντίθετου πίσω από τον μανδύα της απουσίας επιλογών και δίαφορων άλλων φαντασμάτων κρούει το σήμαντρο της αδράνειας.

Ως αναρχικ@ αρνούμαστε οποιαδήποτε συνθηκολόγηση με τον εχθρό. Στις εκλογικές αυταπάτες απαντάμε με συνειδητή και ενεργητική αποχή, παραμένοντας πιστ@ στον δρόμο της ατομικής εξέγερσης και της πολύμορφης επίθεσης προς το υπάρχον. Υψώνοντας περήφανα τις μαύρες παντιέρες του αναρχικού πολέμου, μέχρι να διαλυθεί και το τελευταίο κομμάτι του παρωχημένου εξουσιαστικού συμπλέγματος, μέχρι την επιθανάτια εκπνοή αυτού του γερασμένου κόσμου.

ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ

ΑΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΟΣ, ΑΝΤΙΘΕΣΜΙΚΟΣ, ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Κατάληψη 111

Εικόνες:

Αρχεία:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License