ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΚΚΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

Με εντολή της αντιτρομοκρατικής ο σύντροφος Κώστας Σακκάς μεταφέρθηκε στα υπόγεια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού.

Η προβλεπόμενη μεταγωγή του αναρχικού Κώστα Σακκά στις φυλακές Κορυδαλλού, για να παραστεί στην εν εξελίξει δίκη της υπόθεσης των ''ληστών του Διστόμου", μετατράπηκε σε ακόμα μια άσκηση εκδικητικών και "ειδικών'' μεθόδων μεταχείρισης του συντρόφου από την πλευρά των διωκτικών αρχών και συγκεκριμένα της αντιτρομοκρατικής.

Η εκδικητική μεταφορά του συντρόφου στα υπόγεια των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού, παρά το γεγονός πως ο φάκελος του έχει μεταφερθεί επίσημα στην υπηρεσία των ανδρικών φυλακών ώστε να μεταφερθεί στις ακτινές με τον υπόλοιπο πληθυσμό της φυλακής, αφορά μία ακόμα εξόφθαλμη παρέμβαση της αντιτρομοκρατικής.

Ενώ λοιπόν το υπουργείο διακαιοσύνης και η υπηρεσία μεταγωγών έχει καταγεγραμμένο τον σύντροφο ως κρατούμενο στις ανδρικές φυλακες, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται παράτυπα σε άλλη φυλακή και σε ένα ιδιότυπο καθεστώς κράτησης με απαγόρευση επισκεπτηρίων και στέρησης βασικών διακιωμάτων, μιας και τυπικά είναι "αόρατος". Είναι ξεκάθαρο πως η εμπλοκή της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας (και) σε αυτό το γεγονός, φανερώνει, τόσο την μανία της απέναντι σε αμετανόητους αγωνιστές όπως ο σύντροφος Κώστας Σακκάς, όσο και την δυνατότητας να αποφασιζει η ίδια για το που θα μεταφέρονται κρατούμενοι που κρίνονται ως ''ιδιαιτέρως επικίνδυνοι". 

 

ΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΣΤΙΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Σύντροφοι/ισσες

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License