Πάτρα / Εκδήλωση-συζήτηση στην κατάληψη Παραρτήματος και συγκέντρωση στην Κυπαρισσία ενάντια στις εξορύξεις υδρογονανθράκων


post image

ΟΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΕΝΤΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΜΑΣ

Παρασκευή 28/6 στις 20:00 στην κατάληψη Παραρτήματος:

Εκδήλωση - συζήτηση:"Ενεργειακή ανάπτυξη και πολεμική προετομασία του ελληνικού κράτους",με συντρόφισσες/ους από την κατάληψη Terra Incognita (Θεσσαλονίκη).

Σάββατο 29/6 στις 19:00:Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας,

προσυγκέντρωση στις 14:00 στην κατάληψη Παραρτήματος.

*Για τη μετάβαση θα υπάρχουν κάποια οχήματα από την πρωτοβουλία για την μετάβαση στην Κυπαρισσία. Όποιες/οι ενδιαφέρονται ή και μπορούν να διαθέσουν κάποιο ακόμη μεταφορικό σε περίπτωση που χρειάζεται, ας επικοινωνήσουν με την πρωτοβουλία στην εκδήλωση της Παρασκευής ή στέλνοντας mail στο asapatras@espiv.net.

ΚΑΜΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΕΣ, ΤΑ ΔΑΣΗ, ΤΑ ΒΟΥΝΑ

Πρωτοβουλία Αναρχικών Ενάντια Στις Εξορύξεις.

*Επισυνάπτουμε και την αφίσα που κολλιέται στην Πάτρακαι σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας.

* Το mail της Ανοιχτής Συνέλευσης Αναρχικών Πάτρας χρησιμοποιείται για ευκολία στην ενημέρωση / επικοινωνία.Οι δράσεις διοργανώνονται από την Πρωτοβουλία Αναρχικών Ενάντια Στις Εξορύξεις.

Εικόνες:

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License