Συγκέντρωση στις φυλακές Κομοτηνής

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αιχμάλωτο σύντροφο Γιάννη Δημητράκη που βρίσκεται στις φυλακές Κομοτηνής

post image

Σήμερα στις 12 το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον αιχμάλωτο σύντροφο Γιάννη Δημητράκη, στς φυλακές Κομοτηνής. Ο σύντροφος βρίσκεται έγκλειστος σε καθεστώς εξαίρεσης, καθώς εδώ και 12 μέρες κρατείται στο πειθαρχείο της φυλακής, με την πρόφαση της έλειψης χώρου στις πτέρυγες (μια συνθήκη που έτσι και αλλιώς ισχύει για κάθε φυλακή όπου στοιβάζονται εκατοντάδες παραπάνω κρατούμενοι, από τις προβλεπόμενες συνθήκες).

Για πάνω από μια ώρα συντρόφισσες και σύντροφοι από Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κομοτηνή και Ξάνθη ένωσαν τις φωνές τους, με αυτή του έγκλειστου συντρόφου μας, παρότι στην αρχή οι μπάτσοι δημιούργησαν ένα φραγμό σε απόσταση που να μην υπάρχει δυνατή ακουστική με τον κρατούμενο σύντροφο. Μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας αποθήκης ψυχών, δε θα αφήσουμε κανέναν και καμία μόνη της στα χέρια τους κράτους και του κεφαλαίου.

Μέχρι να είμαστε όλοι και όλες ελεύθεροι.

Αλληλεγγύη στους συντρόφους Γ. Δημητράκη και Κ. Σακκά, που βρίσκονται  αιχμάλωτοι για τη ληστεία χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ

Αλληλεγγύη στη συντροφισσα Δ. Συριανού που διώκεται για την ίδια υπόθεση

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License